VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

'FC Utrecht hoopt op Maher en aanvaller; Letschert, Bazoer, Kramer en Marsman weg'


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

'FC Utrecht hoopt op Maher en aanvaller; Letschert, Bazoer, Kramer en Marsman weg'

FC Utrecht hoopt op het aantrekken van Adam Maher (foto) en een aanvallende versterking, meldt De Telegraaf. Daar tegenover staat het vertrek van een aantal spelers. Het gaat om huurlingen Timo Letschert (Sassuolo) en Riechedly Bazoer (VfL Wolfsburg) en Michiel Kramer en Nick Marsman. 

Artikel geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019 om 09:04

Lees verder bij: VoetbalPrimeur


Gerelateerd:

Riechedly Bazoer:
Riechedly Bazoer (Utrecht, 12 oktober 1996) is een Nederlands betaald voetballer van Curaçaose afkomst die bij voorkeur als verdedigende middenvelder speelt. In de winter van 2016/2017 tekende hij een contract bij VfL Wolfsburg, dat hem in januari 2019 verhuurde aan FC Utrecht. In 2015 debuteerde hij in het Nederlands elftal.

Lars Kramer:
Lars Kramer (Zaandam, 11 juli 1999) is een Nederlands voetballer die doorgaans speelt als centrale verdediger. In 2017 verruilde hij N.E.C. voor FC Groningen.

Michiel Kramer:
Michiel Kramer (Rotterdam, 3 december 1988) is een Nederlandse voetballer die bij voorkeur centraal in de aanval speelt. Op 3 juni 2018 tekende hij een contract bij Maccabi Haifa in Israël. Op 23 januari 2019 werd het nieuws bekend dat het contract bij Maccabi Haifa is afgekocht en hij het seizoen afmaakt bij FC Utrecht.

Timo Letschert:
Timo Letschert (Purmerend, 25 mei 1993) is een Nederlands betaald voetballer die doorgaans als centrale verdediger speelt. Hij tekende in augustus 2016 contract tot medio 2020 bij Sassuolo, dat ruim vier miljoen euro voor hem betaalde aan FC Utrecht.

Adam Maher:
Adam Maher (Ait Izzou, 20 juli 1993) is een Marokkaans-Nederlands voetballer die doorgaans als middenvelder speelt. Hij tekende in september 2018 een contract tot medio 2019 bij AZ, dat hem transfervrij inlijfde na het aflopen van zijn verbintenis bij FC Twente. Maher debuteerde in 2012 in het Nederlands elftal.

 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:
Keuken Kampioen Divisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

Copyright © 2001-2020 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense
'FC Utrecht hoopt op Maher en aanvaller; Letschert, Bazoer, Kramer en Marsman weg' Headliner: Het laatste en meeste 'FC Utrecht hoopt op Maher en aanvaller; Letschert, Bazoer, Kramer en Marsman weg' verzameld!